skip to Main Content

HPL Deuren Zoetermeer

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

NB Deuren, uw deurenspecialist in Zoetermeer

Zoekt u in Zoetermeer HPL deuren of brandwerende deuren van de beste kwaliteit? Bestel snel uw deuren op maat bij NB Deuren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in bijzondere deuren. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld bijvoorbeeld HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Deze deuren kunnen wij indien gewenst op maat voor u laten maken en tevens installeren. Behoeft u meer informatie omtrent onze op maat gemaakte deuren? Lees dan verder of bestel direct uw HPL deuren via 085-2500022.

Informatie aanvragen

Onze HPL binnendeuren in Zoetermeer

In bepaalde situaties dienen deuren te voldoen aan strenge eisen. Zo moeten deze deuren bijvoorbeeld tegen krassen of stoten kunnen. Een HPL deur voldoet aan deze eisen, gezien onze deuren beschikken over een harde kunststoflaag. Zo wordt uw deur op de juiste manier beschermd. Wij bieden HPL deuren in diverse uitvoeringen. Denk aan volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Onze specialisten zijn u in Zoetermeer graag van dienst bij de keuze voor een HPL deur die perfect in uw ruimte past.

Brandwerende- en brandvertragende deuren

Wij hebben tevens een groot aanbod brandwerende- en brandvertragende deuren in ons assortiment. Deze deuren kunnen een brand wel 30 en zelfs 60 minuten vertragen. Zo voorkomen onze deuren veel schade aan uw bezittingen. Naast board brandwerende deuren, bent u bij ons ook aan het juiste adres als u brandvertragende HPL deuren en brandwerende profielen wenst te bestellen. Alle deuren van NB Deuren zijn van een uitmuntende kwaliteit en bieden een grote mate van veiligheid.

Wat biedt NB Deuren u?

Bij ons staan een hoge productkwaliteit en uitstekende service bovenaan. Wij zetten ons dan ook voor 100% in om optimale klanttevredenheid te realiseren. Van ons kunt u dan ook het volgende verwachten:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren zoetermeer

Kwaliteit HPL Deuren

Bel of mail voor uw HPL deur in Zoetermeer!

Wenst u ook NB Deuren of een sterke HPL binnendeur voor uw woning of pand in Zoetermeer aan te schaffen? Of wilt u meer weten over onze geluidwerende en brandwerende deuren? Neem dan snel contact met ons op via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij horen dan graag uw wensen, zodat wij de meest geschikte HPL deur of HPL binnendeur bij u in Zoetermeer kunnen afhangen.

Back To Top