skip to Main Content

HPL Deuren Amsterdam

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Maak kennis met NB Deuren in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf in Amsterdam of omgeving waar u terecht kunt voor HPL deuren? Neem dan contact op met NB Deuren. Wij zijn uw deurenspecialist die uw deur compleet op maat voor u maakt. Wij hebben een ruim assortiment met speciale deuren zoals HPL volspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Wanneer u een deur bij ons bestelt, komen onze vakmensen deze eerst inmeten. Vervolgens wordt de deur volledig op maat gemaakt door onze fabrikant. Ten slotte komen wij de deur bij u in Amsterdam perfect afhangen. Wilt u meer weten over onze HPL deuren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Informatie aanvragen

Meer informatie over onze HPL binnendeuren in Amsterdam

Op sommige plaatsen worden fysieke eisen aan de binnendeur gesteld. Een HPL deur is dan ideaal. Een HPL deur is voorzien van een harde kunststoflaag die de deur bescherming geeft en stoot- en krasvast maakt. In ons assortiment vindt u HPL kanaalspaan deuren, volspaan deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Weet u niet welk type deur het best bij uw situatie in Amsterdam past? Dan komen onze specialisten graag bij u langs om u te voorzien van advies op maat.

Onze brandvertragende deuren en brandwerende deurprofielen

Met brandwerende deuren kunt u veel schade en persoonlijk leed voorkomen. Wij verkopen boarddeuren die de brand 30 minuten vertragen, deuren die 60 minuten vertragen, brandvertragende HPL deuren en brandwerende profielen. Onze deuren zijn zeer zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bestelt u vanuit Amsterdam uw eigen brandwerende deuren? Dan zullen onze specialisten de deuren inmeten en ten slotte secuur komen afhangen. Op zoek naar rookwerende of geluidwerende deuren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Ten slotte vindt u bij ons ook een mooie collectie met luxe houten voordeuren, budget voordeuren, achterdeuren, binnendeuren en terrasdeuren.

Laat uw HPL deuren op maat maken

Wij hebben de kwaliteit van onze deuren hoog in het vaandel staan. Onze fabrikanten zijn dan ook zeer zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en garantie. Om 100% klanttevredenheid te kunnen realiseren, worden de deuren volledig naar uw wensen op maat gemaakt. U stelt zelf uw deur samen. Vervolgens komen wij de deur bij u in Amsterdam inmeten voor een perfect passend resultaat. Wanneer de deur door onze fabrikant geproduceerd is, wordt de deur bij u afgeleverd en afgehangen.

hpl deuren amsterdam

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op voor HPL deuren

Wilt u in Amsterdam ook een HPL deur of brandwerende binnendeur bestellen? Of wilt u meer weten over onze geluidwerende en rookwerende deuren of brandwerende deurprofielen? Neem dan contact met ons op via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Amsterdam voor het inmeten van uw HPL deur op maat.

Back To Top