skip to Main Content

HPL Deuren Capelle aan den IJssel

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL deuren in Capelle aan den IJssel? Bel NB Deuren!

Maak kennis met NB Deuren in Capelle aan den IJssel

Zoekt u in de omgeving van Capelle aan den IJssel een bedrijf waar u terecht kunt voor eersteklas HPL Deuren? Neem dan contact op met NB Deuren. Wij zijn een echte deurenspecialist waar u terecht kunt voor deuren die voldoen aan speciale eisen. Zo verkopen wij HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Wilt u een HPL deur bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. U kunt onze specialist ook langs laten komen in Capelle aan den IJssel om de deur perfect in te meten. Wij leveren en installeren ten slotte een prachtige deur op maat.

Informatie aanvragen

Meer informatie over onze HPL binnendeuren in Capelle aan den IJssel

Bent u voor uw woning of pand op zoek naar een deur die voldoet aan speciale eisen? Een deur die stoot- en krasvast is? Dan zijn HPL deuren precies wat u zoekt. HPL deuren zijn uitgerust met een harde kunststoflaag die de deur bescherming geeft. Wij verkopen HPL deuren in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij kanaalspaan deuren, volspaan deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Vindt u het lastig om de juiste deur te kiezen? Dan kunt u altijd onze specialist inschakelen om op uw locatie in Capelle aan den IJssel vrijblijvend advies te geven.

Onze brandvertragende deuren en brandwerende deurprofielen

Een brandwerende deur helpt om schade en persoonlijk leed door een brand te beperken. Wij verkopen brandvertragende en brandwerende deuren die een brand 30 minuten of zelfs 60 minuten kunnen vertragen. Daarnaast vindt u in ons assortiment rookwerende, brandvertragende HPL deuren en brandwerende profielen. De kwaliteit van de brandvertragende deuren en deurprofielen worden door ons zeer streng gecontroleerd. Op deze manier kunnen wij u een optimale veiligheid bieden in Capelle aan den IJssel.

Een op maat gemaakt HPL deur of brandwerende deur

De kwaliteit van onze deuren en service vinden wij zeer belangrijk. Onze fabrikanten zijn dan ook met zorg uitgekozen op garantie en kwaliteit. De deuren worden door onze fabrikanten perfect op maat gemaakt, nadat u de deur zelf heeft samengesteld. Uiteraard ontvangt u van ons vooraf een heldere offerte met een duidelijk overzicht van de prijzen. Ten slotte leveren wij uw deur in Capelle aan den IJssel en installeren deze direct.

hpl deuren capelle aan den ijssel

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op en bestel uw HPL deur

Wilt u graag een HPL binnendeur bestellen voor uw woning of pand in Capelle aan den IJssel? Of wilt u meer weten over onze speciale geluidwerende, rookwerende of brandwerende deuren? Benader ons dan via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor uw HPL deur in Capelle aan den IJssel.

Back To Top