NB Deuren, uw rookwerende binnendeuren snel geïnstalleerd

Wilt u de veiligste rookwerende deuren in uw woning of pand laten installeren? Bel direct voor uw binnendeuren op maat naar NB Deuren! Wij zijn als deurenspecialist gespecialiseerd in de verkoop van deuren in diverse vormen en maten. In ons ruime assortiment vindt u voornamelijk deuren die stoot- en krasvast zijn. Deze deuren worden ook wel ‘HPL deuren’ genoemd. De deuren worden in diverse uitvoeringen verkocht, zo ook als rookwerende deuren. Wilt u meer informatie over onze binnendeuren? Lees verder of neem direct contact met ons op voor uw rookwerende deuren!

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

HPL deuren, wat zijn dit voor deuren?

Misschien bent u in eerste instantie wel benieuwd wat HPL binnendeuren zijn. Deze deuren zijn vlak en tevens voorzien van een harde kunststoflaag. Dit wordt ook wel ‘High Pressure Laminate’ genoemd, wat uw deur bestendig maakt tegen krassen of stoten. Indien er fysieke eisen aan een binnendeur gesteld worden, zijn HPL deuren eveneens zeer geschikt. Tevens kunnen wij indien gewenst uw HPL deuren zelfs op maat produceren. Zo weet u zeker dat uw deur straks passend is voor uw situatie.

rookwerende hpl deuren

Onze rookwerende deuren

Vaak is rookontwikkeling gedurende een brand nog bedreigender voor de mens dan het vuur zelf. Doordat de rook uw zicht vermindert, wordt de vluchtroute in uw gebouw verlengd. Tevens kunt u door het inademen van veel rook bewusteloos raken. Met onze rookwerende deuren heeft u de zekerheid dat de rook zich niet verder verspreidt. Onze deuren zijn voorafgaand uitvoerig getest en voldoen geheel aan de gestelde eisen. Bij ons vindt u deuren in verschillende kleuren en designs. Onze standaard maten hebben een breedte van 73, 78, 83, 88 en 93 cm bij een hoogte van 201.5, 211.5 en 231.5. Liever een deur op maat? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Bel onze adviseur en vraag wat wij u hierin kunnen bieden.

Gedegen advies op maat

Heeft u weinig inzicht in welke rookwerende deuren het beste passen bij uw woning of pand? Geen zorgen. De adviseurs van NB Deuren staan voor u klaar om u van een vrijblijvend advies te voorzien. Indien nodig komen wij bij u langs voor een advies op maat.
Ter plekke meten wij uw deuren in, zodat u straks perfect passende deuren in uw woning of pand heeft. Nadien stellen wij een offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord, dan maken wij uw deuren op maat en installeren wij deze in uw ruimte.

Neem contact op voor uw rookwerende deuren!

Wilt u uw pand ook optimaal beveiligen tegen rook? En wilt u een rookwerende deur op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u meer informatie behoeft omtrent ons assortiment deuren kunt u gerust contact opnemen via 085-2500022 of info@nb-deuren.nl. Wij verzorgen graag de veiligste rookwerende deuren voor uw woning of pand!