skip to Main Content

HPL Deuren Den Haag

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL deuren in Den Haag? Bel NB Deuren!

Maak kennis met NB Deuren in Den Haag

Zoekt u in Den Haag of omgeving een bedrijf dat speciale HPL deuren verkoopt? Bij NB Deuren zit u helemaal goed. Als echte deurenspecialist verkopen wij deuren die aan al uw eisen voldoen. Denk aan HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. De deuren worden door onze specialist ingemeten en volledig op maat gemaakt door onze fabrikant. Ten slotte komen wij bij u langs in Den Haag om de deur af te leveren en netjes te installeren.

Informatie aanvragen

Meer informatie over onze HPL binnendeuren in Den Haag

In sommige panden of woningen is behoefte aan deuren die aan speciale eisen voldoen. De deuren dienen bijvoorbeeld stoot- en krasvast te zijn. Een HPL deur is een type deur dat perfect aansluit op deze speciale eisen. Deze deur is namelijk voorzien van een harde kunststoflaag die de deur goed beschermt. In ons assortiment vindt u HPL deuren in verschillende uitvoeringen voor iedere situatie. Wij hebben bijvoorbeeld kanaalspaan deuren, volspaan deuren of speciale geluidwerende HPL deuren. Wilt u meer informatie over welk type deur past bij uw situatie in Den Haag? Laat dan een van onze specialisten langskomen voor advies op maat.

Onze brandvertragende deuren en brandwerende deurprofielen

Met een brandwerende of brandvertragende deur kan er bij een brand veel materiële en persoonlijke schade worden voorkomen. Wij hebben brandwerende deuren die de verspreiding van een brand wel 30 minuten of zelfs 60 minuten kunnen vertragen. Deze kwaliteitsdeuren bieden de gewenste veiligheid die u nodig heeft in Den Haag. U kunt ook bij ons terecht voor rookwerende, brandvertragende HPL deuren en brandwerende deurprofielen. Welk type deur wilt u op maat laten maken door onze specialisten in Den Haag?

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren den haag

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op en bestel uw HPL deur

Wenst u ook een HPL binnendeur te bestellen voor uw woning of pand in Den Haag? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze speciale geluidwerende, rookwerende of brandwerende deuren? Bel ons dan via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de op maat gemaakt HPL deur in Den Haag te plaatsen.

Back To Top