NB Deuren, uw geluidwerende deuren snel geïnstalleerd

Wenst u meer rust in uw woning of pand en wilt u geluidwerende deuren laten installeren? Bel direct NB Deuren voor uw deur op maat. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken, leveren en installeren van deuren in verschillende vormen en maten. U vindt in ons assortiment vooral deuren die zowel stoot- als krasvast zijn. ‘HPL deuren’, worden deze deuren ook wel genoemd. Deze deuren verkopen wij in diverse uitvoeringen, zo ook als geluidwerende deuren. Behoeft u meer informatie over onze collectie binnendeuren? Lees dan verder of neem contact met ons op, zodat wij een geluidwerende deur voor u op maat kunnen maken.

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

NB Deuren voor kwaliteit geluidwerende HPL Deuren

Allereerst bent u misschien wel benieuwd wat een HPL deur is. HPL deuren zijn vlak en voorzien van een harde kunststoflaag. Deze laag noemt men ook wel ‘High Pressure Laminate’. Dit maakt de deur bestand tegen stoten en krassen. Wanneer er fysieke eisen aan een binnendeur worden gesteld, zijn HPL deuren dan ook uitermate geschikt. Ook kunnen wij indien gewenst uw HPL deuren op maat maken. Dan weet u zeker dat uw nieuwe deur straks perfect in uw ruimte past.

geluidwerende deuren

Onze geluidwerende deuren

Een geluidwerende deur is uitermate geschikt voor ruimtes waarbij het geluid niet in de volle omvang naar buiten mag en omgekeerd. U kunt hierbij denken aan woonzorgcentra, studentenhuizen, hotelkamers, ziekenhuizen en appartementen. Doordat het kozijn en de wand op een bepaalde manier zijn opgebouwd, zorgt dit voor geluidsreductie. Onze deuren isoleren het geluid optimaal en zijn van tevoren ook uitgebreid getest. U kunt bij ons deuren vinden in diverse designs en kleuren. Onze standaard maten hebben een breedte van 73, 78, 83, 88 en 93 cm bij een hoogte van 201.5, 211.5 en 231.5. Wilt u graag een deur op maat? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Neem contact op met onze adviseur en laat ons uw wensen weten.

Vrijblijvend advies

Weet u niet precies welke geluidwerende deur het meest geschikt is voor uw ruimte? Geen nood. Onze adviseurs staan voor u klaar om u van een gedegen en vrijblijvend advies te voorzien. Wij komen indien gewenst bij u langs voor een advies op maat. Ter plekke zullen wij dan uw deuren inmeten, zodat u straks verzekerd bent van perfect passende deuren voor uw woning of pand. Ook stellen wij een offerte voor u op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, starten wij met de productie van uw deuren en worden deze hierna bij u geïnstalleerd.

Neem contact op voor geluidwerende deuren!

Wilt u uw pand ook optimaal isoleren tegen ongewenste geluiden? En wilt u graag een deur op maat laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook wanneer u meer informatie wenst omtrent ons assortiment deuren, kunt u gerust bellen naar 085-2500022 of een e-mail sturen naar info@nb-deuren.nl. Dan kom wij spoedig bij u langs om uw geluidwerende deuren te installeren!