skip to Main Content

HPL Deuren Breda

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL deuren in Breda? Bel NB Deuren!

Maak kennis met NB Deuren in Breda

Bent u in Breda of omgeving op zoek naar een bedrijf dat HPL deuren kan leveren? Dan zit u helemaal goed bij NB Deuren. Wij zijn de deurenspecialist die speciale deuren op maat maakt en levert. Denk aan HPL volspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Wilt u HPL deuren bestellen? Dan komen wij op uw locatie in Breda de deuren eerst inmeten. Op deze manier kunnen wij een perfect passend resultaat realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze HPL binnendeuren of brandvertragende deuren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Informatie aanvragen

Meer informatie over onze HPL binnendeuren

In sommige woningen en panden is behoefte aan een deur die voldoet aan speciale eisen. De deur moet bijvoorbeeld kras- en stootvast zijn. HPL deuren zijn dan precies het type deur dat u zoekt. HPL deuren hebben een harde kunststoflaag die de deur bescherming geeft. In ons assortiment vindt u kanaalspaan deuren, volspaan deuren, maar ook speciale geluidwerende HPL deuren. Heeft u behoefte aan advies bij het vinden van een passende deur? Dan komen onze specialisten graag bij u langs in Breda om vrijblijvend advies te geven.

Onze brandvertragende deuren en brandwerende deurprofielen

Een brand kan veel schade en persoonlijk leed met zich meebrengen. Een brandwerende deur kan dit voorkomen. Wij verkopen brandwerende deuren die een brand 30 minuten of zelfs 60 minuten vertragen. Tevens kunt u rookwerende, brandvertragende HPL deuren en brandwerende profielen bestellen. Om u optimale veiligheid te kunnen bieden, selecteren wij heel streng op de kwaliteit van de deuren.

Laat uw HPL deuren op maat maken in Breda

Wij vinden het van groot belang dat onze deuren van uitstekende kwaliteit zijn. Al onze fabrikanten worden dan ook uitgekozen op kwaliteit en garantie. Op deze manier kunnen wij 100% klanttevredenheid realiseren. Wist u dat het bij ons mogelijk is om zelf uw deur samen te stellen? U kunt dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor de deur. Bij een akkoord wordt de gewenste deur gemaakt door onze fabrikant. Tenslotte wordt hij door ons in Breda geleverd en afgehangen.

hpl deuren breda

Kwaliteit HPL Deuren

Bel of mail voor HPL deuren

Wenst u een brandwerende binnendeur te bestellen voor uw pand in Breda? Of wilt u een geluidwerende, rookwerende of brandwerende deur kopen? Neem dan telefonisch contact op via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw op maat gemaakte HPL deur zo snel mogelijk wordt afgeleverd in Breda.

Back To Top