skip to Main Content

HPL Deuren Haarlem

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL binnendeuren in Haarlem? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw deurenspecialist in Haarlem

Wanneer u in Haarlem of omgeving op zoek bent naar een deurenspecialist die kwaliteits HPL deuren verkoopt, zit u bij NB Deuren helemaal goed. Wij hebben ons gespecialiseerd in deuren die voldoen aan specifieke eisen. U kunt bij ons terecht voor HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Wij kunnen de gewenste deur volledig op maat laten maken. Onze specialist komt dan bij u langs in Haarlem om de deur te leveren en af te hangen. Wilt u meer weten over HPL deuren? Bel dan 085-2500022 of lees verder.

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze HPL binnendeuren in Haarlem

Bent u op zoek naar deuren die stoot- en krasvast zijn? Kies dan voor HPL deuren. Dit type deur heeft een speciale harde kunststoflaag die de deur uitstekend beschermt tegen krassen en stoten. De HPL deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij in ons assortiment volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Vindt u het lastig om een deur te kiezen die perfect bij uw situatie in Haarlem past? Neem dan contact op met onze specialisten voor vrijblijvend advies op maat.

Onze brandwerende deuren en brandvertragende deurprofielen

Naast HPL deuren hebben wij ook brandwerende en brandvertragende deuren. De brandvertragende boarddeuren zijn in staat om een brand 30 minuten of zelfs 60 minuten te vertragen. Door deze deuren te installeren in uw pand of woning in Haarlem, kunt u veel persoonlijke en materiële schade voorkomen. Voor extra bescherming hebben wij ook brandvertragende HPL deuren en brandwerende profielen. Iedere deur in ons assortiment is van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen u met onze deuren optimale veiligheid bieden in Haarlem.

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren haarlem

Kwaliteit HPL Deuren

Bel of mail ons en bestel uw HPL deur

Wilt u direct HPL binnendeuren bestellen voor uw huis of pand in Haarlem? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze geluidwerende, rookwerende of brandwerende deuren en profielen? Benader ons dan via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij hopen uw woning of pand in Haarlem dan zo snel mogelijk te voorzien van een op maat gemaakte HPL deur.

Back To Top