skip to Main Content

HPL Deuren Leiden

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL binnendeuren in Leiden? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw deurenspecialist in Leiden

Bent u in Leiden of omgeving op zoek naar een bedrijf dat eersteklas HPL deuren kan leveren? Neem dan contact op met NB Deuren. Wij hebben ons gespecialiseerd in deuren voor iedere situatie. Dus ook wanneer u speciale eisen voor uw deuren heeft, kunt u bij ons terecht. Onze deuren worden helemaal op maat gemaakt. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. De deuren worden bij u in Leiden ingemeten en perfect op maat gemaakt door onze fabrikant. Ten slotte leveren en installeren wij de deuren bij u thuis.

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze HPL binnendeuren in Leiden

Wanneer u op zoek bent naar een deur die moet voldoen aan specifieke eisen, heeft u met een HPL deur de juiste deur in handen. Een HPL deur is een vlakke binnendeur die voorzien is van een hardkunstof (HPL) deklaag met roodhout onbehandelde kantlatten. Deze hardkunstof deklaag maakt de deur stoot- en krasvast. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten HPL deuren, bijvoorbeeld volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste deuren voor uw woning of pand in Leiden? Laat onze specialist dan langskomen voor advies op maat.

Onze brandwerende deuren en brandvertragende deurprofielen

Naast HPL deuren bieden wij ook een ruim assortiment met brandwerende en brandvertragende deuren. Wij hebben deuren die een brand 30 minuten of zelfs 60 minuten kan vertragen. Een brandwerende kan dus een beduidend verschil betekenen voor de opgelopen schade en het persoonlijk leed. Naast brandvertragende boarddeuren hebben wij ook brandwerende HPL deuren en brandwerende profielen. Met deze deuren en profielen kunt u een veiligere omgeving creëren in Leiden.

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij geven advies op maat
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie

hpl deuren leiden

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op en bestel uw HPL deur

U kunt onze deuren volledig zelf samenstellen voor uw woning of pand in Leiden. Neem contact met ons op via 085-2500022 of info@nb-deuren.nl en geef uw voorkeuren aan ons door. U ontvangt dan van ons een duidelijke offerte. Vervolgens worden uw HPL deuren in de fabriek op maat gemaakt en door ons geleverd en geïnstalleerd in uw woning of pand in Leiden.

Back To Top