skip to Main Content

HPL Deuren Hoofddorp

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL binnendeuren in Hoofddorp? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw deurenspecialist in Hoofddorp

Zoekt u in de omgeving van Hoofddorp een bedrijf waar u terecht kunt voor eersteklas HPL deuren? Maak dan kennis met NB Deuren. Wij zijn een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in deuren. Wij verkopen niet alleen luxe voordeuren, achterdeuren en terrasdeuren, maar ook speciale deuren zoals HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Voor een perfect passend eindresultaat komt onze specialist bij u langs in Hoofddorp om de deur in te meten. Meer weten over onze aanpak? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze HPL binnendeuren in Hoofddorp

Wat is een HPL deur precies? Een HPL deur is een vlakke binnendeur die voorzien is van een hardkunstof (HPL) deklaag met roodhout onbehandelde kantlatten. Het is daarom een stoot- en krasvaste deur. HPL deuren zijn ideaal voor situaties waarbij speciale eisen worden gesteld aan een deur. In ons assortiment zijn verschillende varianten te vinden zoals volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Laat onze specialist bij u langskomen in Hoofddorp om vrijblijvend advies te geven bij uw keuze voor de juiste deur.

Onze brandwerende deuren en brandvertragende deurprofielen

Ook voor brandwerende en brandvertragende deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen eersteklas brandvertragende boarddeuren die een brand 30 of zelfs 60 minuten kunnen vertragen. Deze deuren kunnen dus een groot verschil maken wanneer er brand uitbreekt. Ook de brandwerende HPL deuren en brandwerende profielen in ons assortiment kunnen bijdragen aan een veiligere omgeving in Hoofddorp.

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij geven advies op maat
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie

hpl deuren hoofddorp

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op en bestel uw HPL deur

Stel vandaag nog uw eigen HPL deur samen voor uw woning of pand in Hoofddorp. U ontvangt dan van ons een heldere offerte en bij akkoord zorgt onze fabrikant voor een perfect op maat gemaakte deur. Ten slotte zullen wij de deur leveren en afhangen. Meer weten over onze aanpak? Bel dan 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wat zijn uw wensen voor een op maat gemaakt HPL deur voor in Hoofddorp?

Back To Top