skip to Main Content

HPL Deuren Rotterdam

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Snel uw HPL deuren in Rotterdam installeren? Bel NB Deuren!

NB Deuren, de beste kwaliteit HPL deuren in Rotterdam

Wilt u snel de beste kwaliteit HPL deuren of brandwerende deuren laten installeren in Rotterdam? Bel NB Deuren voor uw deuren op maat! Wij produceren, leveren en verrichten de installatie van bijzondere deuren. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw HPL volspaan, kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. U kunt uw deuren zelfs geheel op maat, naar uw wensen, laten maken. Tevens installeren wij deze op locatie. Wenst u meer te weten over ons ruime assortiment deuren? Of wilt u een deur voor uw woning of pand in Rotterdam op maat laten maken? Bel ons dan direct via 085-2500022.

Informatie aanvragen

De veiligste HPL binnendeuren in Rotterdam

Deuren dienen in een aantal gevallen aan strengere eisen te voldoen. Zo dient een deur bestand te zijn tegen krassen of stoten. Onze HPL deuren voldoen hier gelukkig aan. Tevens beschikken onze deuren over een harde kunststoflaag voor extra bescherming. U kunt onze HPL deuren in diverse uitvoeringen bestellen, waarbij u kunt denken aan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Wij voorzien u graag van advies omtrent de keuze voor uw nieuwe HPL binnendeur in Rotterdam!

Collectie brandwerende- en brandvertragende deuren

Onze collectie bevat diverse brandwerende- en brandvertragende deuren. Deze deuren kunnen een brand tot 30 minuten en zelfs tot 60 minuten vertragen. Naast het brede assortiment board brandwerende deuren dat wij bieden, bevat ons assortiment ook HPL deuren en brandwerende profielen. Wij bieden alleen deuren van de beste kwaliteit die tevens aan de gestelde veiligheidseisen voldoen.

Waarom kiezen voor een deur van NB Deuren?

Waarom is de keuze voor een HPL deur van NB Deuren de juiste keuze? Simpelweg omdat wij voor 100% klanttevredenheid gaan en enkel de beste kwaliteit deuren leveren. Enkel wanneer u tevreden bent, zijn wij dit ook. Wij hebben u dan ook het volgende te bieden:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren rotterdam

Kwaliteit HPL Deuren

Bestel uw HPL deur voor uw ruimte in Rotterdam!

Wilt u ook graag een HPL deur bestellen bij NB Deuren voor uw ruimte in Rotterdam? Of wilt u een deur op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons ook wanneer u meer informatie wenst via
085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Rotterdam voor het afhangen van uw nieuwe gekozen HPL deuren!

Back To Top