skip to Main Content

HPL Deuren Nieuwegein

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL binnendeuren in Nieuwegein? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw deurenspecialist in Nieuwegein

Zoekt u in de omgeving van Nieuwegein een bedrijf waar u HPL deuren op maat kunt bestellen? Klop dan aan bij NB Deuren. Wij zijn een echte deurenspecialist die deuren maakt voor iedere situatie. Ook wanneer u speciale eisen stelt aan uw deur, kunnen wij u helpen. U kunt bij ons namelijk uw eigen deur zelf samenstellen. Wij hebben in ons assortiment onder andere HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Laat onze specialist langskomen in Nieuwegein om de deur perfect in te meten. Wij zorgen dan voor een passend eindresultaat.

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze HPL binnendeuren in Nieuwegein

Voor eersteklas HPL deuren moet u bij NB Deuren zijn. HPL deuren zijn goed bestand tegen krassen en stoten en zijn daarom zeer geschikt voor locaties waar speciale eisen aan de deuren worden gesteld. Een HPL deur is een vlakke binnendeur die voorzien is van een hardkunstof (HPL) deklaag met roodhout onbehandelde kantlatten. De HPL deuren zijn bij ons te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Wij hebben bijvoorbeeld volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen voor de juiste deur voor uw woning of pand in Nieuwegein? Vraag dan onze specialisten om vrijblijvend advies.

Onze brandwerende deuren en brandvertragende deurprofielen

Bij NB Deuren vindt u ook eersteklas brandwerende en brandvertragende deuren. De deuren kunnen een brand wel 30 minuten of zelfs 60 minuten vertragen. De deuren kunnen dus de opgelopen persoonlijke en materiële schade sterk verminderen. Naast brandwerende boarddeuren zijn er bij ons ook brandwerende HPL deuren en brandwerende profielen te verkrijgen. Plaats dus snel een bestelling en zorg voor een veiligere omgeving in Nieuwegein.

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij geven advies op maat
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie

hpl deuren nieuwegein

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op en bestel uw HPL deur

Stel vandaag nog uw eigen deuren samen voor uw woning of pand in Nieuwegein en neem contact met ons op via 085-2500022 of info@nb-deuren.nl. Wij maken dan direct een duidelijke offerte voor u op. Bij een akkoord van de offerte zal uw deur perfect op maat worden gemaakt in onze fabriek. Ten slotte komt onze specialist bij u langs in Nieuwegein om de HPL deur te leveren en te installeren.

Back To Top