skip to Main Content

HPL Deuren Dordrecht

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL deuren in Dordrecht? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw deurenspecialist in Dordrecht

Bent u voor uw woning of pand in Dordrecht op zoek naar HPL deuren? Dan bent u aan het juiste adres bij NB Deuren. Wij zijn gespecialiseerd in deuren die voldoen aan speciale eisen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. De deuren worden perfect op maat gemaakt en geïnstalleerd door onze specialisten op uw locatie in Dordrecht. Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte HPL deuren? Lees dan verder of bel direct 085-2500022.

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze HPL binnendeuren in Dordrecht

In sommige situaties zijn deuren nodig die voldoen aan strenge eisen. De deuren moeten bijvoorbeeld bestand zijn tegen krassen en stoten. Een HPL voldoet aan al deze eisen. HPL deuren hebben namelijk een harde kunststoflaag die de deur uitstekend beschermt. De HPL deuren komen in verschillende uitvoeringen. Wij hebben bijvoorbeeld volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Onze specialisten helpen u in Dordrecht graag met het uitzoeken van een HPL deur die perfect bij uw situatie past.

Onze brandwerende deuren en brandvertragende deurprofielen

Naast HPL deuren bieden wij ook een assortiment met speciale brandwerende of brandvertragende deuren. Deze brandwerende deuren vertragen de verspreiding van een brand 30 of zelfs 60 minuten. Deze deuren zijn in staat om veel materiële en persoonlijke schade te voorkomen. Naast board brandwerende deuren kunt u ook brandvertragende HPL deuren en brandwerende profielen bestellen. Uiteraard zijn alle deuren van een uitstekende kwaliteit, zodat ze u de gewenste veiligheid bieden.

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren dordrecht

Kwaliteit HPL Deuren

Bel of mail ons en bestel uw HPL deur

Wilt u via NB Deuren een HPL binnendeur voor uw woning of pand in Dordrecht bestellen? Of wenst u meer informatie over onze geluidwerende, rookwerende of brandwerende deuren? Neem dan contact op via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij horen dan graag uw wensen wat betreft de HPL deuren voor uw locatie in Dordrecht.

Back To Top