NB Deuren, voor uw volspaan deuren en binnendeuren

Wenst u volspaan deuren als binnendeuren aan uw woning of pand toe te passen? Bel dan naar NB Deuren voor een snelle installatie! Ons bedrijf is gespecialiseerd in deuren, welke wij in diverse vormen en maten verkopen. Een groot onderdeel van ons assortiment omvat deuren die zowel stoot- als krasvast zijn. Deze noemt men ook wel ‘HPL deuren’. We verkopen de deuren in verschillende uitvoeringen, zoals volspaan deuren. Wenst u meer informatie over onze volspaan binnendeuren? Lees dan verder of neem contact met ons op en plaats uw bestelling.

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

Onze HPL deuren

Allereerst voorzien wij u graag van meer informatie omtrent HPL binnendeuren in algemene zin. De HPL deur betreft een vlakke binnendeur, welke voorzien is van een harde kunststoflaag (High Pressure Laminate). Dit maakt de deur bestand tegen krassen en stoten. Om deze reden zijn HPL deuren ideaal wanneer er fysieke eisen aan de binnendeur worden gesteld. Bij NB Deuren kunnen wij tevens uw HPL deuren volledig op maat maken, zodat ze perfect bij uw situatie passen.

volspaan hpl deuren

De HPL Volspaan deuren

Een HPL volspaan deur is een bijzondere deur uit ons HPL deuren assortiment. Het zijn zware deuren die rijker aanvoelen en tevens een betere geluidsreductie hebben. Onze deuren zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. De standaard maten bevatten een breedte van 73, 78, 83, 88 en 93 cm bij een hoogte van 201.5, 211.5 en 231.5. Wilt u liever uw deur geheel op maat laten maken? Ook dat is mogelijk! Wenst u meer te weten over de vernuftige specificaties van onze HPL volspaan deuren of wilt u weten wanneer wij een nieuwe binnendeur bij u kunnen leveren? Bel dan naar onze adviseur!

Advies door onze professionals

Weet u niet precies welke deur het meest geschikt is voor uw situatie? Dan staan onze specialisten voor u klaar om u van een gedegen advies te voorzien. Geheel vrijblijvend komen zij bij u langs voor een advies op maat. Uw deur wordt direct ingemeten, zodat u straks een werkelijk passende deur heeft. Vervolgens stellen wij een offerte voor u op. Indien u hiermee akkoord gaat, maakt onze fabrikant uw deur geheel op maat. Is de deur eenmaal gemaakt, dan wordt deze tevens door ons bij u geïnstalleerd.

Neem contact op voor uw HPL volspaan deuren!

Wilt u ook een nieuwe deur bestellen, op maat laten maken of laten installeren door NB Deuren? Of wilt u meer weten over ons aanbod deuren? Neem dan gerust contact met ons op via 085-2500022 of stuur een e-mail naarinfo@nb-deuren.nl. Wij maken dan snel uw nieuwe HPL volspaan deuren op maat!