De HPL kanaalspaan deuren van NB Deuren

Wilt u uw bedrijf of woning uitvoeren met HPL kanaalspaan deuren? Dan zit u helemaal goed bij NB Deuren. Wij zijn gespecialiseerd in deuren. Wij verkopen deuren in alle vormen en maten. Onderdeel van ons assortiment zijn deuren die stoot- en krasvast zijn. Deze deuren worden ook wel HPL deuren genoemd. Dit type deuren verkopen wij in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld HPL kanaalspaan binnendeuren. Wilt u nu meer weten over onze HPL kanaalspaan deuren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

Kom meer te weten over HPL binnendeuren

Voordat wij u verder informeren over de HPL kanaalspaan deuren in ons assortiment, willen wij u eerst meer informatie geven over HPL binnendeuren in het algemeen. Een HPL deur is een vlakke binnendeur die voorzien is van een hardkunststof of High Pressure Laminate (HPL) deklaag met roodhout onbehandelde kantlatten. Deze HPL deklaag zorgt ervoor dat de deur kras- en stootvast is. Deze deuren zijn daarom ideaal voor locaties waar fysieke eisen worden gesteld aan een binnendeur. NB Deuren levert HPL deuren volledig op maat, zodat ze perfect passen in uw woning of pand.

Kanaalspaan HPL deuren

Meer informatie over de HPL kanaalspaan deuren

Een HPL kanaalspaan deur is een speciale uitvoering van onze HPL deuren collectie. Aan de binnenkant van de deur zitten zogenaamde kanaalspanen. De deur is leverbaar in tal van kleuren en designs. De deur is standaard te verkrijgen met een breedte van 73, 78, 83, 88 en 93 cm en een hoogte van 201.5, 211.5 en 231.5. Uiteraard kunt u deze deuren ook volledig op maat laten maken met tussenliggende maten tot en met 93 cm breed en 231,5 hoog. Wilt u meer weten over over de specificaties en levertijd van de HPL kanaalspaan deuren? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend advies op maat

Vindt u het lastig om de juiste deur uit te kiezen voor uw situatie? Dan bieden onze specialisten hulp. Zij komen bij u langs op locatie om vrijblijvend advies op maat te geven. Zij kunnen dan direct de deur inmeten, zodat u straks een perfect passende deur in huis heeft. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, zal onze fabrikant de gewenste deur op maat maken. Ten slotte komen wij bij u langs om de deur te leveren en te installeren.

Neem contact met ons op

Wenst u ook een HPL kanaalspaan deur te bestellen bij NB Deuren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085-2500022 of een e-mail sturen naar info@nb-deuren.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs met uw op maat gemaakt HPL kanaalspaan deur.