NB Deuren, uw brandwerende profielen snel geïnstalleerd

Wilt u de beste brandwerende profielen in uw deur laten installeren? Bel direct NB Deuren voor een snelle installatie. Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in zowel het maken van deuren als het leveren en installeren hiervan. Wij verkopen deuren in allerlei vormen en maten. In ons assortiment vindt u vele deuren die zowel stoot- als krasvast zijn. Dit zijn onze ‘HPL deuren’. We verkopen de deuren in diverse uitvoeringen, zoals brandwerende deuren. Tevens kunt u bij ons terecht voor de meest veilige brandwerende deurprofielen. Wilt u meer informatie over onze deuren en deurprofielen? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op voor de installatie van uw brandwerende deurprofielen!

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

Onze brandwerende profielen

In diverse situaties kunnen er bij houten en stalen deuren problemen ontstaan betreft de brandwerendheid. Tussen de deur en de sponning bevindt zich doorgaans een sluitnaad. Wanneer er sprake is van brand, komt de rook door deze naden naar binnen of slaat de brand door. Brandwerende profielen zijn dan ook de ideale oplossing. Deze kunnen in alle brandwerende deuren worden toegepast. De profielen verhogen de brandwerendheid van uw constructie en voorkomen dat de brand doorslaat. Ook rookgassen worden niet doorgelaten. Indien u deze profielen op uw deuren toepast, bent u er zeker van dat u 30 minuten of zelfs tot 60 minuten veilig zult zijn.

Wat zijn HPL deuren?

HPL Deuren zijn vlak en voorzien van een harde kunststoflaag. Ook wel bekend als ‘High Pressure Laminate’. Dit maakt de deuren bestand tegen krassen en stoten. Is er een brand ontstaan, dan vertragen onze deuren de verspreiding van de brand tot 30 minuten en zelfs tot 60 minuten. Ook wanneer u fysieke eisen aan een deur stelt, zijn onze HPL deuren zeer geschikt. Indien gewenst maken wij uw deuren geheel op maat, zodat u straks een deur heeft die perfect in uw ruimte zal passen.

brandwerend deurprofiel

Advies op maat

Bent u benieuwd welke brandwerende deurprofielen toepasbaar zijn op uw deuren? Dan vertelt onze adviseur u hier graag meer over. Indien gewenst komen wij bij u langs om u vrijblijvend een advies op maat te geven. Wij zullen dan ter plekke uw deur inspecteren, zodat u straks de juiste deurprofielen heeft. Tevens stellen wij een offerte voor u op. Bent u hiermee akkoord? Dan beginnen wij met de installatie van uw nieuwe deurprofielen.

Bel voor uw brandwerende deurprofielen

Wilt u uw pand ook optimaal beschermen met de beste brandwerende deurprofielen? Of bent u benieuwd naar ons ruime assortiment brandwerende deuren? Neem dan snel contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft omtrent ons assortiment, kunt u bellen naar 085-2500022 of een e-mail sturen naar info@nb-deuren.nl. Wij komen graag bij u langs om de installatie van uw brandwerende deurprofielen te verrichten!