skip to Main Content

HPL Deuren Almere

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Hoge kwaliteit HPL en brandwerende deuren in Almere

Bent u in Almere op zoek naar HPL deuren of brandwerende deuren van hoge kwaliteit, dan heeft u die bij deze gevonden. Bij NB Deuren vindt u de beste deuren aangezien onze leveranciers zorgvuldig zijn uitgezocht op kwaliteit en garantie. Tevens zijn wij in het bezit van alle belangrijke certificaten voor klantveiligheid. Ons bedrijf is al sinds 2000 actief en bevat alle nodige kennis en ervaring om u te helpen de juiste deur te kopen en te bestellen. Ons assortiment bestaat uit vooraanstaande merken zoals Weekamp, Skantrea, Austria en Albo. Wanneer u bij ons een brandvertragende of HPL deur bestelt voor uw woning in Almere, wordt deze geheel op maat gemaakt.  

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

HPL kanaalspaan en volspaan binnendeuren

HPL is een hardkunststof laag die uw deur de juiste bescherming biedt. De deuren zijn stoot- en krasvast en erg geschikt voor ruimtes waar fysieke eisen worden gesteld aan de deur. Bij NB Deuren kunt u kiezen uit kanaalspaan en volspaan (binnen)deuren in diverse maten, kleuren en hoogtes. De HPL deuren kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast en zijn ook leverbaar als brandwerende, rookwerende en geluidwerende binnendeuren. Na uw bestelling ontvangt u altijd een totaalverzorging bestaande uit deurbeslag (denk aan klinken) en we komen bij u in Almere alles inmeten en afhangen.

Brandwerende deuren met en zonder glas

U kunt uw woning in Almere veel schade besparen als u kiest voor brandwerende deuren. Wij leveren onder andere boarddeuren met een brandvertragende werking van 30 minuten en 60 minuten. Wilt u brandwerende profielen of een binnendeur met glas, kies dan voor onze HPL brandwerende deur. Wij leveren u graag een totaalconcept, dit houdt in: bestellen, kopen en bij u in Almere komen inmeten en afhangen.

Uw HPL deuren op maat gemaakt

U hoeft bij ons niet te kiezen uit een standaard versie, maar u heeft de mogelijkheid om uw eigen HPL deuren op maat te laten maken. Sterker nog: u mag uw deur geheel zelf samenstellen. Dit kan heel makkelijk op deze website. U kunt ons altijd vragen om vrijblijvend advies. Heeft u uw deur samengesteld, dan kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze ontvangt u binnen een dag.

hpl deuren almere

Neem direct contact op vanuit Almere om uw HPL deur te bestellen

Op onze website kunt u vanuit Almere eenvoudig uw HPL, geluidwerende, brandvertragende of brandwerende deur of profielen bestellen. U ontvangt onze offerte binnen een dag. Als u de deur wilt kopen, maken we direct een afspraak voor inmeten en het doornemen van de details. Later zullen we uw deur(en) ook netjes bij u in Almere afhangen. Vragen of vrijblijvend advies nodig? Bel 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl.

Back To Top