De HPL deuren van NB Deuren

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor eersteklas HPL binnendeuren? Dan bent u aan het juiste adres bij NB Deuren. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten HPL deuren van een uitstekende kwaliteit. Wij verkopen bijvoorbeeld brandvertragende HPL deuren, geluidwerende HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en volspaan HPL deuren. Wilt u meer weten over onze verschillende soorten HPL deuren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

Meer informatie over HPL binnendeuren

Wat zijn HPL deuren precies? Een HPL deur is een vlakke binnendeur die voorzien is van een hardkunststof of High Pressure Laminate (HPL) deklaag met roodhout onbehandelde kantlatten. De hardkunststof deklaag maakt de deur stoot- en krasvast. Vanwege deze specifieke eigenschappen zijn HPL binnendeuren zeer geschikt voor locaties waar speciale eisen gesteld worden aan de binnendeuren. De binnendeuren kunnen helemaal op maat worden gemaakt voor uw situatie, zodat ze perfect in uw woning of pand passen.

Brandwerende HPL deuren 30 minuten

De brandvertragende HPL deuren

In ons assortiment zijn speciale brandvertragende HPL deuren. Deze zijn beschikbaar in een uitvoering die een brand 30 minuten vertraagd en een uitvoering die een brand 60 minuten vertraagd. Wanneer u deze brandvertragende HPL deuren plaatst, kunt u de materiële en persoonlijke schade door een brand flink beperken. Zowel bij de 30 minuten vertragende HPL deur als de 60 minuten vertragende HPL deur kunt u uit verschillende modellen kiezen. Wij hebben bijvoorbeeld een HPL deur met een grote glasopening, een kleine glasopening en een volledig dichte deur. De maat van de brandvertragende HPL deur kunt u helemaal zelf bepalen. Vindt u het lastig om een passende HPL deur uit te kiezen? Dan geven onze specialisten graag advies op maat.

Geluidwerende, kanaalspaan en volspaan HPL deuren

Ten slotte verkopen wij ook geluidwerende HPL deuren, HPL kanaalspaan en volspaan deuren. De geluidwerende HPL deuren zijn in staat om een geluid van 33, 38 of zelfs 42 decibel te weren. Net als bij de andere HPL deuren kunt u bij de geluidwerende HPL deuren zelf de afmetingen samenstellen. De HPL kanaalspaan deuren zijn van binnen uitgevoerd met kanalen in de deur, terwijl de HPL volspaan deuren helemaal gesloten zijn van binnen. De HPL volspaan deuren zijn verkrijgbaar met of zonder glazen doorkijk.

Neem contact met ons op voor HPL deuren op maat

Wilt u direct HPL deuren bestellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085-2500022 of een e-mail sturen naar info@nb-deuren.nl. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor perfect passende HPL deuren.