skip to Main Content

HPL Deuren Alphen aan den Rijn

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Topkwaliteit brandwerende en HPL deuren in Alphen aan den Rijn

Bent u voor uw woning in Alphen aan den Rijn op zoek naar kwalitatieve HPL deuren of brandwerende deuren? Bij NB Deuren vindt u deuren van de beste leveranciers en daarnaast hebben wij alle belangrijke certificaten voor klantveiligheid. Ons bedrijf is in 2000 opgericht en heeft al behoorlijk wat kennis en ervaring opgedaan om u te helpen de juiste deur te laten bestellen. In ons ruime assortiment vindt u hoogstaande merken zoals Skantrea, Weekamp, Albo en Austria. Als u bij ons een HPL of brandvertragende deur koopt voor uw woning in Alphen aan den Rijn, kan deze geheel op maat gemaakt worden.

Informatie aanvragen

HPL volspaan en kanaalspaan binnendeuren

HPL is een hardkunststof laag die bescherming biedt aan uw deur. Het maakt de deur kras- en stootvast, wat fijn kan zijn als de deur in een ruimte moet komen waaraan fysieke eisen worden gesteld. Bij NB Deuren heeft u de keuze uit volspaan en kanaalspaan (binnen)deuren in verschillende hoogtes, maten en kleuren. De HPL deur kan geheel op maat gemaakt worden en is leverbaar als rookwerende, brandwerende en geluidwerende binnendeur. U ontvangt bij ons altijd een totaalverzorging. We verzorgen daarmee bijvoorbeeld ook het deurbeslag (zoals klinken) en we komen bij u in Alphen aan den Rijn de deur(en) inmeten en afhangen.

Brandwerende deuren met of zonder glas

U kunt uw huis in Alphen aan den Rijn veel schade besparen als u brandwerende deuren heeft. Ons bedrijf heeft boarddeuren met een brandvertragende werking van 60 en 30 minuten in het assortiment. Bent u op zoek naar brandwerende profielen of een binnendeur met glas, dan kunt u kiezen voor onze HPL deur. U ontvangt bij ons altijd een totaalservice: bestellen, op maat maken, bij u in Alphen aan den Rijn inmeten en afhangen.

Een HPL deur op maat gemaakt in Alphen aan den Rijn

U zit bij ons niet vast aan standaard modellen van een deur, maar u kunt uw eigen HPL deur geheel op maat laten maken. Het is zelfs mogelijk uw deur volledig zelf samen te stellen. Dit kan eenvoudig op deze website. Mocht u vragen hebben dan voorzien wij u graag van vrijblijvend advies. Na het samenstellen van uw deur, kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze versturen we binnen een dag.

hpl deuren alphen aan den rijn

Kwaliteit HPL Deuren

Neem meteen contact op vanuit Alphen aan den Rijn

Bij ons kunt u vanuit Alphen aan den Rijn gemakkelijk uw geluidwerende, HPL, brandwerende of brandvertragende profielen of deur bestellen. De offerte ontvangt u binnen een dag. Als u de deur wilt kopen, wordt er meteen een afspraak gemaakt voor inmeten en doornemen van de details. Als de deur binnen is komen we deze bij u in Alphen aan den Rijn afhangen. Advies nodig? Be: 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl.

Back To Top