skip to Main Content

HPL Deuren Nijmegen

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL binnendeuren in Nijmegen? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw deurenspecialist in Nijmegen

Wenst u uw woning of bedrijfspand in Nijmegen te verrijken met HPL deuren? Dan zit u helemaal goed bij NB Deuren. Wij zijn een specialist op het gebied van deuren en wij leveren deuren voor iedere situatie. Ook als uw locatie om speciale deuren vraagt. Wij verkopen bijvoorbeeld HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Onze specialist komt graag bij u langs in Nijmegen om de deur in te meten. Op deze manier kunnen we de op maat gemaakte deur leveren en installeren.

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze HPL binnendeuren in Nijmegen

In sommige woningen, instellingen of bedrijven is behoefte aan een deur die voldoet aan specifieke eisen. De deur moet bijvoorbeeld stoot- en krasvast zijn. HPL deuren zijn dan een uitstekende keuze. Een HPL deur is een vlakke binnendeur die voorzien is van een hardkunstof (HPL) deklaag met roodhout onbehandelde kantlatten. De deur is daarom zeer sterk. Wij hebben HPL deuren in verschillende uitvoeringen zoals volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Wilt u weten welke deur het beste past bij uw situatie in Nijmegen? Benader dan onze specialist voor vrijblijvend advies op maat.

Onze brandwerende deuren en brandvertragende deurprofielen

U kunt bij ons ook een ruim assortiment met brandwerende en brandvertragende deuren vinden. Wij verkopen deuren die een brand wel 30 minuten of zelfs 60 minuten kunnen vertragen. Bij een brand kan dit type deur een groot verschil maken. U kunt zo niet alleen de materiële schade beperken, maar ook de persoonlijke schade. Naast de brandvertragende boarddeuren hebben wij ook brandwerende HPL deuren en brandwerende profielen. Bestel snel een brandwerende deur om een optimale veiligheid in Nijmegen te realiseren.

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij geven advies op maat
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie

hpl deuren nijmegen

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op en bestel uw HPL deur

Heeft u interesse in onze HPL deuren? Stel dan uw eigen deuren samen en vraag een vrijblijvende offerte op door te bellen naar 085-2500022 of te mailen viainfo@nb-deuren.nl. Na een akkoord zal onze fabrikant aan de slag gaan met het produceren van uw op maat gemaakte deuren. Ten slotte zullen wij de deuren leveren en afhangen op uw locatie in Nijmegen.

Back To Top