skip to Main Content

HPL Deuren Hilversum

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op zoek naar HPL binnendeuren in Hilversum? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw deurenspecialist in Hilversum

Wilt u uw woning in Hilversum of omgeving verrijken met HPL binnendeuren? Dan bent u aan het juiste adres bij NB Deuren. Wij zijn dé specialist op het gebied van deuren. Heeft u specifieke eisen voor uw deur? Wij zorgen voor een deur die volledig aan uw wensen voldoet. Wij bieden een ruim assortiment met verschillende deuren zoals HPL volspaan en kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Onze specialisten komen bij u thuis in Hilversum langs om de deur in te meten. Op deze manier kunnen wij een optimaal passend resultaat realiseren.

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze HPL binnendeuren in Hilversum

Bij NB Deuren kunt u terecht voor HPL (binnen)deuren. HPL deuren worden toegepast bij locaties met specifieke eisen. Een HPL deur is een vlakke binnendeur die voorzien is van een hardkunstof (HPL) deklaag met roodhout onbehandelde kantlatten. De deur is daardoor stoot- en krasvast. De HPL deuren zijn bij ons te verkrijgen in verschillende varianten. Wij hebben bijvoorbeeld volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Wanneer u het lastig vindt om de juiste deur uit te kiezen voor uw pand in Hilversum, kunt u rekenen op het vrijblijvende advies van onze specialisten.

Onze brandwerende deuren en brandvertragende deurprofielen

In ons assortiment vindt u ook brandwerende en brandvertragende deuren. U heeft de keuze uit brandwerende deuren die 30 minuten vertragen en deuren die 60 minuten vertragen. Deze deuren kunnen veel persoonlijk leed en schade voorkomen. Naast de brandwerende boarddeuren hebben wij ook brandvertragende HPL deuren en brandwerende profielen. Wanneer u onze brandvertragende deuren aanschaft, bent u verzekerd van een kwaliteits deur die optimale veiligheid biedt in uw pand in Hilversum.

De voordelen van NB Deuren

Wij vinden de kwaliteit van onze producten en service zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om 100% klanttevredenheid te realiseren. U kunt dan ook het volgende bij ons verwachten:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren hilversum

Kwaliteit HPL Deuren

Neem contact met ons op en bestel uw HPL deur

Wenst u ook onze HPL binnendeuren te bestellen voor uw huis in Hilversum? Of wilt u onze geluidwerende, rookwerende of brandwerende deuren en profielen aanschaffen? Neem dan contact met ons op via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen wat betreft een op maat gemaakte HPL deur voor in Hilversum.

Back To Top