NB Deuren, uw brandvertragende deuren op maat gemaakt

Wilt u de meest veilige brandvertragende deuren voor uw woning of pand laten maken? Bel nu naar NB Deuren voor uw binnendeuren op maat. Als deurenspecialist verkopen wij deuren in verschillende vormen en maten. U vindt in onze collectie vooral deuren die zowel stoot- als krasvast zijn. Deze deuren staan ook wel bekend als ‘HPL deuren’. Wij verkopen deuren in diverse uitvoeringen. Zo bieden wij ook brandvertragende deuren aan. Wenst u meer te weten over onze binnendeuren? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Informatie aanvragen

Kwaliteit HPL Deuren

Brandvertragende HPL deuren, wat zijn dat?

Allereerst bent u misschien benieuwd wat HPL binnendeuren zijn. De HPL deur is een vlakke binnendeur, welke is voorzien van een harde kunststoflaag. Dit noemt men ook wel ‘High Pressure Laminate’, wat uw deur bestand maakt tegen stoten of krassen. Wanneer er fysieke eisen aan een binnendeur worden gesteld, zijn HPL deuren dan ook zeer geschikte deuren. Ook kunnen wij indien gewenst uw HPL deuren volledig op maat maken. Zo maken wij uw deuren passend voor elke situatie.

brandvertragende deuren hpl

Onze brandvertragende deuren

Als het om de brandveiligheid van uw woning of pand gaat, is het lopen van risico wel het laatste wat u wenst. Ons assortiment brandvertragende deuren geeft zekerheid. Zo beschikken wij over deuren die de verspreiding van een brand tot 30 minuten kunnen vertragen. Daarbij hebben wij zelfs deuren die vuur tot wel 60 minuten tegen kunnen houden. Van tevoren zijn onze deuren grondig getest. Tevens voldoen ze aan de meest recente veiligheidseisen. U kunt bij ons terecht voor deuren in diverse kleuren en designs. Onze standaard maten hebben een breedte van 73, 78, 83, 88 en 93 cm bij een hoogte van 201.5, 211.5 en 231.5. Wilt u graag een op maat gemaakte deur? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met onze adviseur en vraag naar de mogelijkheden!

Advies op maat

Weet u niet precies welke brandvertragende deur het meest bij uw woning of pand past? Gelukkig staan de adviseurs van NB Deuren dan voor u klaar om u te voorzien van een vrijblijvend advies. Wij kunnen zelfs aan huis komen voor een advies op maat. Dan meten wij direct uw deur in, zodat u straks verzekerd bent van een perfect passende deur. Naderhand stellen wij een offerte voor u op. Indien u akkoord gaat, zorgen wij voor een deur op maat die wij tevens bij u installeren.

Bestel uw brandvertragende deuren!

Gaat de veiligheid van uw woning of pand boven alles en wilt u ook graag een brandvertragende deur bestellen? Of wilt u meer weten over ons assortiment deuren? Bel dan direct naar onze adviseur via 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij zorgen er graag voor dat u straks de meest veilige brandvertragende deuren in uw woning of pand heeft!