skip to Main Content

HPL Deuren Amersfoort

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Voor uw woning in Amersfoort: de beste HPL of brandwerende deuren

Op zoek naar HPL deuren of brandwerende deuren van hoge kwaliteit voor uw woning in Amersfoort? Bestel het bij NB Deuren. Onze deuren komen van de beste leveranciers, u kunt dus kiezen uit topmerken zoals Austria, Albo, Weekamp of Skantrea. Dankzij onze ruime ervaring en kennis van meer dan 18 jaar, kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij het kopen en bestellen van de juiste deur op maat. Het is zelfs mogelijk om uw HPL of brandvertragende deur geheel zelf samen te stellen, zodat het perfect past binnen uw interieur in Amersfoort.

Informatie aanvragen

Kwalitatieve HPL kanaalspaan en volspaan deuren in Amersfoort

Als u een goede en sterke deur wilt, dan is een HPL deur voor u de juiste keuze. HPL is een hardkunststof laag die uw deur beschermt tegen stoten en krassen. Omdat niet elke ruimte hetzelfde is, kunt u bij ons kiezen uit volspaan of kanaalspaan (binnen)deuren in uiteenlopende maten en kleuren. U heeft dus altijd een HPL deur op maat. U kunt ook kiezen voor een van onze brandwerende, geluidwerende of rookwerende binnendeuren. Bij NB Deuren krijgt u standaard een totaalverzorging, dus niet alleen een deur op maat, maar ook deurbeslag en extra service bestaande uit het inmeten en afhangen van de deur bij u in Amersfoort.

Uw brandwerende deuren met glas op maat

Brandwerende deuren kunnen uw woning in Amersfoort flink wat schade besparen. In ons assortiment vindt u brandvertragende boarddeuren van 30 en 60 minuten. Wilt u graag een brandwerende binnendeur met glas? Kies dan één van onze HPL deuren. Welke deur of brandwerende profielen u ook bestelt, wij komen het altijd bij u in Amersfoort inmeten, bezorgen en afhangen.

HPL deur op maat? Kies voor NB Deuren

Ook als u een HPL deur geheel op maat wilt, bent u bij NB Deuren aan het juiste adres. Op onze website heeft u de mogelijkheid om uw deur compleet zelf samen te stellen. Mocht u advies nodig hebben, dan krijgt u deze altijd geheel vrijblijvend. U kunt online ook een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u weet wat u kwijt bent aan uw samengestelde deur. De offerte versturen wij binnen een dag.

hpl deuren amersfoort

Kwaliteit HPL Deuren

Bestel snel en eenvoudig uw deur vanuit Amersfoort

Bestel uw HPL, geluidwerende, rookwerende, brandwerende of brandvertragende profielen of deur eenvoudig online vanuit Amersfoort. Binnen een dag ontvangt u de offerte. Gaat u akkoord dan nemen we contact op om de details door te nemen en om een afspraak voor inmeten te maken. Later komen we de deur netjes bij u in Amersfoort afhangen. Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl.

Back To Top