skip to Main Content

HPL Deuren Den Bosch

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

De beste kwaliteit HPL deuren in Den Bosch? Bel NB Deuren!

NB Deuren, uw HPL deuren op maat in ‘s Hertogenbosch

Zoekt u HPL deuren of brandwerende deuren van de beste kwaliteit in ‘s Hertogenbosch? Bel direct NB Deuren voor uw deur op maat in Den Bosch! Ons bedrijf produceert, levert en installeert de meest bijzondere deuren. Bij ons bent u op de juiste plek voor uw HPL volspaan, kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Deze deuren zijn zelfs geheel naar wens samen te stellen. Ook kunnen wij deze op locatie installeren. Wilt u meer weten over onze collectie deuren of wenst u een deur op maat in ‘s Hertogenbosch? Neem dan contact met ons op via:
085-2500022.

Informatie aanvragen

Veilige HPL binnendeuren in Den Bosch

In specifieke situaties dienen deuren aan strengere eisen te voldoen. Zo moeten deuren bestand zijn tegen krassen of stoten. Gelukkig voldoen al onze HPL deuren hieraan. Ook zijn onze deuren voorzien van een harde kunststoflaag, die uw deuren nog meer bescherming biedt. Onze HPL deuren kunt u in verschillende uitvoeringen bestellen. Hierbij kunt u denken aan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Wij geven u graag gedegen advies omtrent de keuze voor uw nieuwe HPL deur in ‘s Hertogenbosch!

Onze brandwerende- en brandvertragende deuren

Wij hebben diverse brandwerende- en brandvertragende deuren in onze collectie. Onze deuren vertragen een brand met 30 minuten en veelal zelfs met 60 minuten. Naast ons assortiment board brandwerende deuren, bieden wij ook HPL deuren en brandwerende profielen aan. Onze deuren zijn allen van de beste kwaliteit en voldoen aan de juiste veiligheidseisen.

Waarom een HPL deur van NB Deuren?

Wat maakt dat de keuze voor een HPL deur van NB Deuren de beste keuze is? De reden hiervoor is dat bij ons 100% klanttevredenheid en het leveren van de beste kwaliteit deuren centraal staat. Alleen wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij bieden u dan ook het volgende aan:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren den bosch

Kwaliteit HPL Deuren

Bestel uw HPL deur voor uw woning in Den Bosch!

Wenst u ook een sterke HPL deur aan te schaffen bij NB Deuren voor uw woning of ruimte in ‘s Hertogenbosch? Of wilt u deze liever op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u meer informatie wenst. Bel ons via:
085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wij komen dan snel bij u langs in Den Bosch om uw nieuwe HPL deuren geheel naar wens af te hangen!

Back To Top