skip to Main Content

HPL Deuren Tilburg

Ruime keuze HPL deuren
Deuren op Maat gemaakt
Complete verzorging en installatie
Kennis en kwaliteit sinds 2000

Op maat gemaakte HPL deuren in Tilburg gezocht? Bel NB Deuren!

NB Deuren, sterke HPL deuren voor uw woning in Tilburg

Zoekt u nieuwe en sterke HPL deuren of brandwerende deuren in Tilburg? Bij NB Deuren kunnen wij uw deur op maat maken en installeren! Ons bedrijf specialiseert zich in de productie en levering, evenals de installatie van bijzondere deuren. U kunt bij ons terecht voor HPL volspaan, kanaalspaan deuren, brandwerende deuren, rookwerende deuren en geluidwerende deuren. Uw deuren kunnen wij geheel naar uw wensen samenstellen, waarop wij deze vervolgens vakkundig bij u installeren. Wilt u meer weten over ons aanbod deuren of wilt u direct een deur op maat laten maken? Neem dan contact met ons op en bel naar 085-2500022.

Informatie aanvragen

Onze HPL binnendeuren in Tilburg

Er zijn situaties waarbij deuren aan strenge eisen dienen te voldoen. Zo moeten deuren geregeld bestand zijn tegen krassen of stoten. Alle HPL deuren in onze collectie voldoen hieraan. Onze deuren beschikken over een harde kunststoflaag die de deuren optimaal beschermt. One HPL deuren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan
volspaan HPL deuren, kanaalspaan HPL deuren en speciale geluidwerende HPL deuren. Wij voorzien u graag van gedegen advies bij de keuze voor uw nieuwe HPL deur!

Brandwerende- en brandvertragende deuren

Wij hebben vele brandwerende- en brandvertragende deuren in ons assortiment. Onze deuren vertragen een brand tot 30 minuten en zelfs tot 60 minuten zijn uw dierbare bezittingen nog beschermd. Naast het feit dat wij de beste board brandwerende deuren leveren, bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor HPL deuren en brandwerende profielen. Onze deuren zijn enkel van optimale kwaliteit en voldoen aan diverse veiligheidseisen.

Wat biedt NB Deuren?

Wij hechten bij NB veel waarde aan uitstekende service en het leveren van deuren van de meest hoogwaardige kwaliteit. Bent u tevreden? Dan pas zijn wij ook tevreden. Bij NB Deuren hebben wij u dan ook het volgende te bieden:

  • Wij selecteren onze fabrikanten op kwaliteit en garantie
  • Wij komen de gekozen deur op uw locatie afhangen
  • Wij hebben deuren van een uitstekende kwaliteit
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakt deur
  • Wij geven advies op maat

hpl deuren tilburg

Kwaliteit HPL Deuren

Bel voor uw HPL deur op maat in Tilburg

Wilt u een van onze sterke NB Deuren bestellen voor uw pand of woning in Tilburg? Of wenst u deze eerst op maat te laten maken? Ook wanneer u meer informatie wenst omtrent onze geluidwerende en brandwerende deuren, kunt u gerust contact met ons opnemen via
085-2500022 of stuur een e-mail naar info@nb-deuren.nl. Wat wenst u voor uw nieuwe HPL deuren in Tilburg?

Back To Top